Kedves Nézőink!

A Váci Dunakanyar Színház a világjárvány miatt elmaradt színházi élmények pótlására törekszik.
Pontos műsortervünket, előadásaink tervezett időpontjait a veszély-helyzetről szóló kormányrendelet feloldását követően lesz lehetőségünk nyilvánosságra hozni.

Arra nem tudunk ígéretet tenni, hogy az elmaradt előadásokat fogjuk egy későbbi időpontban megtartani, de arra igen, hogy színvonalas produkciókkal várjuk majd Önöket. Bízunk benne, hogy minél többen döntenek úgy, hogy az elmaradt produkciókra vásárolt jegyeiket és bérleteiket a következő évadban felhasználják és megtisztelik előadásainkat. Az előttünk álló évad műsoráról és időpontjairól hamarosan részletes tájékoztatást adunk.

Ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban jelentős segítséget nyújthatnak számunkra azzal, ha elfogadják az elmaradt produkciók pótlására megjelölt előadásainkat és azok időpontjait. Ezen kívül támogathatnak minket oly módon is – hasonlóan a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz – ha a megvásárolt jegyeik árát színházunknak adományozzák. Lehetőségük van továbbá arra is, hogy fel nem használt jegyeik árának értékében ajándékutalványt kérjenek, melyet a következő évadban, meghatározott rend szerint, tetszőleges előadásra beválthatnak.
A felajánlás vagy becserélés határideje 2020. június 30. Bízunk a segítségükben!

Amennyiben egyik megoldással sem kívánnak élni, úgy az elmaradt előadásokra vásárolt jegyek árát visszatérítjük. A bérleteket érintően visszafizetést nem tudunk vállalni, mivel a bérletes alkalmak pótlására az újranyitást követően lesz lehetőség.

Jegyvisszaváltási igényüket kérjük, hogy legkésőbb 2020. május 30-ig színházunk felé e-mailben a jegypenztar@vacidunakanyarszinhaz.hu címre jelezzék.    
jegy.hu oldalról vásárolt jegyeket érintően a lemondás/támogatás/visszaváltás pontos feltételeiről külön tájékoztatjuk majd Önöket.

A félbeszakadt évadra, ez év nyaráig szóló utalványaink felhasználási időtartamát 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.

Ha bármilyen további kérdésük van, az admin@vacidunakanyarszinhaz.hu postafiókra írjanak bizalommal.

 

A találkozásig kérjük őrizzék meg jegyüket, bérletüket, és legfőképp vigyázzanak magukra és egymásra!

Köszönjük a türelmüket, és őszintén reméljük, hogy mielőbb viszontláthatjuk Mindannyiukat a nézőtéren!

 


- általános jegyinformációs adataink -

JEGYINFORMÁCIÓ

Az előadásokra jegyek válthatóak a színház pénztárában, a váci Tourinform irodában, valamint jegyek kaphatók az InterTicket országos jegyirodai hálózatában valamint a Jegy.hu oldalon.

 

ONLINE BÉRLETVÁSÁRLÁS

 

 

Váci Dunakanyar Színház – Pénztár

2600 Vác, Dr. Csányi László körút 58.

Tel.: +36-30/975-5448

Nyitva tartás:

hétköznapokon 15 – 19 óráig
szombaton 15 – 18 óráig
Illetve előadások előtt 1 órával nyit ki jegypénztárunk.

Jegyrendelés és foglalás: jegypenztar@vacidunakanyarszinhaz.hu.

 

A lefoglalt jegyeket a foglalástól számított 5 munkanapon belül át kell venni, az előadás előtt 5 nappal nem áll módunkban foglalást felvenni.

Jegyek vásárolhatóak az alábbi SZÉP kártyákkal: OTP, K&H, MKB.

Bankkártyás fizetési lehetőség! MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron, Visa V Pay, JCB

Ajándékutalvány vásárolható a színház jegypénztárában!


Tourinform Iroda Vác
2600 Vác, Március 15. tér 17.
Nyitva tartás: minden nap 9-17 óra között


Kövessen minket

     

  < < 2020 Július > >  
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
KÉPEK