AKTUÁLIS HÍREK


MEGADOM MAGAM - LÁSS EZER CSODÁT 2.rész
2016. április 6.
Izgulj velünk a premierig, kövess minket végig a főpróbahéten!

A főpróba héten a nap 24 órájából 16 órát biztos, hogy benn töltünk a színházban. A produkció munkatársai a lehető legtöbbet kihozva magukból teljesítik az előttük álló akadályokat. Kis Domonkos Márk a színház igazgatója és a Megadom magam című készülő előadás rendezője, elégedett lehet színészeivel. A tegnapi napi zárt összpróba, a hétfőihez képest is, rengeteget fejlődött. Ez betudható lehet annak, hogy az összpróba előtt a színészek jeleneteiket, és a zenekaros részeket is lepróbálták, pontosítva a produkció elemeit.

A mai nap folyamán Bencéről és az őt megformáló Krausz Gergőről számolunk be.

Krausz Gergő neve még kevésbé ismert Vácon, hiszen a fiatal tehetség egyetemi éveit tölti. Gergő nemcsak színészileg, de zeneileg is nagyon jól megállja a helyét a produkció főszereplőjeként. Karaktere a sármos, pályája elején lévő zenei tehetség, Bence. Nővérével való viszonya irigylésre méltó, hiszen mindig számíthatnak egymásra. Bence nőcsábász révén sokszor szorul nővére vigaszára. Mindaddig míg meg nem ismeri élete párját, Hellát.

Tarts velünk holnap is, hogy megismerhesd a bájos Hella történetét. És ne feledd! Április 10-én 19 órától bemutató a Váci Dunakanyar Színházban!