LEWIS CAROLL- JIM EILER- JEANNE BARGY: ALICE CSODAORSZÁGBAN

2020. március 29. 15:00 óra

Musical 2 felvonásban
A Váci Dunakanyar Színház és a Múzsák Társulat előadása
A Családi Bérlet második előadása

Az előadást Jim Eiler alkalmazta színpadra Lewis Carroll örökérvényű Alice csodaországban című műve alapján. A családi és ifjúsági színház kategóriájú előadást a New Yorki Brodway-n is láthatta a közönség, azóta számos nyelvre fordították le és világszerte játsszák. Magyarországon a Váci Dunakanyar Színház és a Múzsák Társulat koprodukciójában láthatja először a közönség.

Az előadás zenei és mozgásvilága klasszikus táncelemeket, kortárs színházi mozgást,  opera, musical vígjáték, vidám operett, revü és görög kórus elemeket foglal magába. A jelmezek és díszletek klasszikus világa, a szereplők sokszínűsége, mulatságos, lehetetlen ötleteinek keveredése, a szürreális és a reális elemek ötvözete adja meg az előadás keretét  - Alice álomvilágát.

A lány álmában belezuhan egy nyúlüregbe és egy abszurd mesevilágba kerül. Néhol megnő, néhol összemegy, összebarátkozik a Fehér Nyúllal, a Hernyóval, Vigyori Macskával beszélget, az őrült Kalapossal és Április Bolondjával teázik, krikettezik a Szív Királynővel, majd felébred álmából...

Az előadást mindenkinek ajánljuk, aki a musicalek és az Alice csodaországban világa iránt érdeklődik 10 éves kortól 110 éves korig.

Alice szerepében: Bánfi Kata

Fordító: Thuróczy Katalin
Rendező: Tövispataki Beáta
Látvány és szcenika: Czibor Attila
Jelmez: Hajdu Bence

A jogokat a Music Theater International Europe-tól a Hartai Ügynökség közvetíti.

Tervezett időpont: 2020. 03.29. vasárnap 15:00

Jegyár: 3200 Ft